Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Înalți oaspeți la ministerul de Justiție, în prezența ministrului Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a avut astăzi o întrevedere cu Excelența Sa, Anneli Lindahl Kenny, Ambasadorul Suediei în România, și Alexander Peyre Dutrey, Adjunct al Șefului Misiunii, Afaceri Politice, Comerciale și Culturale.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2018 - 13:36

Întrunirea a avut loc în sediul ministerului Justiției și a abordat mai multe teme.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate aspecte referitoare la colaborarea în domeniul justiției, cu accent pe dezvoltarea cadrului juridic bilateral, transferul persoanelor private de libertate, precum și condițiile din penitenciarele din România.

De asemenea, un alt subiect abordat în cadrul întâlnirii a vizat Raportul Comisiei către Parlamentul European și Consiliu privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare.

În acest context, ministrul Justiției a menționat progresele realizate și consemnate în Raport și a exprimat încrederea în realizarea obiectivului ridicării Mecanismului de Cooperare și Verificare  înainte de preluarea de către România a Președinției Consiliului UE, la începutul anului 2019.

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare și manifestarea dorinței reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state, potrivit stiripesurse.ro.

Comentarii