1.6 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomePoliticăNicușor Dan vrea să fie candidat independent dar susținut de partidele de...

Nicușor Dan vrea să fie candidat independent dar susținut de partidele de dreapta, pe motiv că altfel va câștiga PSD

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat că vrea să candideze ca independent pentru cel de-al doilea mandat, la alegerile locale din anul 2024.

Nicușor Dan a respins ideea să fie candidatul PNL la aceste alegeri dar a precizat că și-ar dori să fie susținut de “partidele de dreapta”. “Altfel va câștiga PSD”, susține Nicușor Dan cu privire la alegerile pentru funcția de primar general.

Nicușor Dan a reacționat astfel după ce surse neoficiale afirmau că președintele PNL, Nicolae Ciucă, l-ar fi invitat să fie candidatul PNL, în anul 2024, la funcția de primar al Bucureștiului.

Din partea PSD, candidatul la funcția de primar general al Capitalei ar urma să fie Gabriela Firea. Această posibilă candidatură a fost confirmată chiar de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un baron PSD deszăpezește drumurile din Tulcea până în 2025

Un fost deputat PSD, abonat la banii statului, dar în special la CJ Tulcea, va încasa peste 4 milioane de euro pentru deszăpezirea...

INS: 85,7% dintre gospodăriile din România au acces la reţeaua de Internet de acasă, în 2023

Ponderea gospodăriilor din România care aveau acces la Internet de acasă a ajuns, în acest an, la 85,7% din total, în creştere cu 3,6%...

Cele mai frumoase povești de Crăciun

Crăciunul este una dintre  cele mai frumoase sărbători ale umanității. Puțini scriitori au reușit, însă, să creeze povești și mai emoționante despre lume și...
Ultima oră
Pe aceeași temă