Nicuşor Dan s-a înscris în cursa internă din USR pentru desemnarea candidatului la PMB

Nicuşor Dan anunţă că s-a înscris în cursa internă din USR pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, el precizând că sondajele arată recurent că este omul politic din opoziţie cu cea mai mare intenţie de vot a bucureştenilor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.09.2019 - 16:34

Nicuşor Dan aminteşte că, în urmă cu câteva luni, a anunţat public decizia de a candida pentru funcţia de Primar General al Capitalei, ca independent.

„Cred că sunt cel mai în măsură să scot Bucureştiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD, şi să-l transform alături de oameni competenţi şi integri, într-o capitală europeană, aşa cum merităm. Nu este doar credinţa mea. Sondajele arată recurent că sunt omul politic din opoziţie cu cea mai mare intenţie de vot a bucureştenilor. Mă bucur de multă susţinere din partea membrilor partidelor de opoziţie, în primul rând din USR”, susţine Nicuşor Dan.

El anunţă că duminică a făcut încă un pas important spre împlinirea acestui ţel.

„M-am înscris în cursa internă a USR Bucureşti pentru alegerea candidatului USR pentru Primăria Municipiului Bucureşti. Statutul USR şi principiile după care am fondat acest partid încurajează susţinerea competenţei oriunde s-ar afla ea, în interiorul partidului şi în afara lui. Sunt optimist că oamenii din USR vor susţine candidatura mea şi că împreună cu toate forţele de bună credinţă vom putea reda Bucureştiul bucureştenilor, acolo unde îi e locul”, mai afirmă Nicuşor Dan.

Protocolul Alianţei USR PLUS stabileşte că cele două partide vor avea candidaţi comuni la alegerile locale de anul viitor. PLUS l-a desemnat pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu drept candidat pentru Primăria Capitalei.

Comentarii