Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

News alert! Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua veteranilor

Premierul Ludovic Orban afirmă luni, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei veteranilor din teatrele de operaţii, că sacrificiul militarilor români căzuţi la datorie în afara graniţelor arată "ce înseamnă respectul şi iubirea de ţară".

Redacția Online 0 comentarii

11.11.2019 - 19:41

"Marcăm astăzi Ziua veteranilor din teatrele de operaţii cu sentimentul că sacrificiul eroilor români căzuţi la datorie, profesionalismul, curajul şi dedicaţia celor care ne-au reprezentat cu cinste în misiuni şi în teatre de operaţii din afara graniţelor ne învaţă ce înseamnă respectul şi iubirea de ţară. România le dedică lor această zi, aceeaşi în care Europa marchează 101 ani de la semnarea Armistiţiului între puterile Antantei şi Germania, care avea să pună capăt Primului Război Mondial. Acel moment al istoriei a căpătat, pentru România, şi mai multă valoare prin Marea Unire care a urmat la 1 Decembrie 1918, datorată sacrificiilor făcute de militari, dar şi de toţi românii", se arată în mesaj, potrivit Agerpres.

Prim-ministrul remarcă aprecierea de care militarii români se bucură în rândul partenerilor şi aliaţilor externi, ceea ce demonstrează că "moştenirea noastră istorică şi interesele ţării sunt apărate cu profesionalism şi responsabilitate".

"Îi omagiem pe cei căzuţi în luptă. Pe cei aflaţi în teatrele de operaţii îi asigur de respectul meu, le mulţumesc pentru modul în care ne reprezintă şi îi aşteptăm sănătoşi acasă la încheierea misiunilor", a transmis Ludovic Orban.

Comentarii

loading...