Negoiţă: "Papa Francisc dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea este că ar pierde"

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, suspendat pentru şase luni din PSD, spune că antipatia faţă de partid este atât de mare, încât poate să anuleze şansele oricui ar candida la alegerile prezidenţiale.

Share

Rl online 0 comentarii

05.07.2019 - 00:22

"La vizita Papei Francisc, Sanctitatea Sa, am văzut totuşi o reacţie foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist şi să nu fie aşa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, face ca popularitatea PSD şi antipatia faţă de această structură politică e atât de mare încât să anuleze şansele oricui ar intra în luptă", a declarat Robert Negoiţă, la Digi 24.

Acesta  afirmat că popularitatea PSD este extrem de scăzută, iar antipatia faţă de această structură politică este atât de mare încât anulează şansele oricui ar intra pentru astfel de luptă.

Negoiţă a reiterat ideea că ”PSD va plăti grav faptul că a avut un preşedinte care a fost ţinut în funcţie până a plecat cu cătuşe”. 

Primarul Sectorului 3 a mai spus că ar trebui ca "gaşca" lui Liviu Dragnea din partid să facă un pas în spate.

Negoiţă a afirmat că se regăseşte ”către deloc” în actuala structură a PSD şi nu exclude posibilitatea de a părăsi partidul, deşi nu a luat o decizie în acest sens.

Comentarii