Mihai Fifor

Mihai Fifor, potențial candidat la șefia PSD: Este dreptul premierului să restructureze Guvernul

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că este dreptul premierului Mihai Tudose să gândească o "reaşezare" a Guvernului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2018 - 12:48

"În ceea ce priveşte restructurarea Guvernului, cred că deja toată lumea a fost informată şi se ştie decizia Comitetului Executiv (al PSD - n.r.), anume aceea că la Iaşi, la CEx, care va avea loc în perioada 29-31 ianuarie, premierul Mihai Tudose să vină cu o propunere astfel încât să poată să fie analizată în acest for de conducere al partidului", a precizat, miercuri, ministrul Mihai Fifor, într-o conferință de presă organizată la București.

Ministrul Fifor a refuzat invitația de a comenta această situație.

"Daţi-mi voie să nu comentez aşa ceva. Sunt membru al Guvernului. Este dreptul premierului Mihai Tudose să gândească o astfel de reaşezare a Guvernului dacă domnia sa, ca prim-ministru, simte nevoie să facă lucru acesta. Sunt chestiuni care se discută şi se decid, pe de o parte, în alianţă, pentru că nu suntem singuri la guvernare, suntem alături de partenerii de la ALDE, şi, pe de altă parte, în Comitetul Executiv al partidului", a afirmat ministrul Fifor.

Declarațiile lui Mihai Fifor apar în contextul în care se vehiculează că ar exista tensiuni între premierul Tudose și liderul PSD Liviu Dragnea, iar Mihai Fifor este prezentat drept un posibil succesor al lui Liviu Dragnea la funcția de președinte al PSD.

Comentarii