28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu: Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate

Marcel Ciolacu: Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate

Marcel Ciolacu susține că există dovezi ce atestă că oameni din USR PLUS au umblat în sacii cu buletinele de vot și a reacționat dur printr-o postare de Facebook în care îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că girează un sistem mafiot.

„Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva!!! Să vezi cum useriştii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la uşă, dar tu să dai vina pe alţii!!! În fapt, în faţa camerelor useriştii au făcut circ şi istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o ţară membră a Uniunii Europene! Toţi aceşti hoţi trebuie arestaţi urgent!”, a scris Marcel Ciolacu.

În opinia președintelui partidului care a pierdut Primăria Generală a Capitalei dar și mai multe primării de Sector, Marcel Vela, ministrul de Interne ar trebui să plece din fruntea Ministerului.

„Demisia VELA pentru că ţi-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoţii! PNL este părtaş la acest furt şi trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenţi şi hoţi a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân aşa! Toţi veţi ajunge la puşcărie! Vom sesiza toate instituţiile internaţionale! Europa trebuie să ştie cine sunteţi, hoţilor!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate şi trebuie anulate.”, a amenințat șeful PSD.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă