10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăLiviu Pleșoianu (PSD) își declară susținerea pentru referendumul familiei

Liviu Pleșoianu (PSD) își declară susținerea pentru referendumul familiei

Iată de ce va vota la referendum Liviu Pleșoianu:

„1. Pentru că propaganda LGBT este extrem de agresivă, atât la nivel mondial, cât și strict la noi în țară! Este atât de agresivă – folosind ca vectori de imagine persoane „cool” cu priză la public (în special la publicul tânăr) – încât orice persoană care îndrăznește să aibă alte opinii cu privire la subiect este de îndată înghesuită în colțul ringului de box. TEHNICA #NĂPUSTIRIIeste aplicată cu maximă eficiență… Cutezi să te exprimi în alt sens decât cel dictat ca fiind „corect” și „progresist”? Atunci e musai să fii redus grabnic la tăcere prin năpustirea asupră-ți a unei cohorte de atacuri publice, injurii și dezaprobări agresiv-dezgustate.

2. Pentru că TEHNICA asta a #NĂPUSTIRII nu e specifică doar propagandei LGBT, ci este parte a unei mișcări mult mai ample împotriva căreia voi lupta mereu cu toată puterea: așa-zisa mișcare „progresistă”. …Unde prin „progres” se înțelege blamarea și repudierea oricărei norme, convenții, credințe sau pur și simplu opțiuni care nu rimează pozitiv cu normele, convențiile, credințele și opțiunile IMPUSE. „Progresiștii” sunt cei care sunt gata în orice clipă să vitupereze împotriva oricăror idei și persoane care nu corespund liniei stabilite de către cercurile de unde-și primesc seva globalistă.

Noile valori, noile convenții și noile matrici de gândire sunt impuse la nivel mondial (dar în special la nivel european) de către un grup de inși care acționează prin instrumente foarte eficiente de la Bruxelles, prin așa numiții „progresiști”. Iar dacă religia creștină, spre exemplu, este de câțiva ani atacată fățiș pe motiv de „desuetudine” sau „rigiditate medievală”, nu pot să nu remarc faptul că totalitarismul agresiv al „progresiștilor” este aproape identic cu totalitarismul agresiv al Inchiziției! Cu alte cuvinte, între vechea Inchiziție religioasă și noua Inchiziție progresistă nu există decât diferența de nuanță impusă de actualul context istoric. Cei care nu împărtășesc credința și religia progresistă sunt noii eretici. Iar orice luare publică de poziție în alt sens decât cel progresist este rapid categorisită ca blasfemie. Ea va atrage aproape instantaneu valuri de reacții negative – în fapt, o repudiere programată! Tactica #NĂPUSTIRII e simplă: dacă, în mod constant, asupra unui ins cu opinii diferite se năpustește un grup de polițiști ai gândirii, de inchizitori de rit și obiectiv nou, atunci probabilitatea ca acel ins să se retragă până la urmă în carapacea sa este maximă!

3. Pentru că tehnica #NĂPUSTIRII progresiste a condus, așa cum enunțam în paragraful anterior, la o anomalie extrem de periculoasă: majoritatea devine tot mai tăcută și mai timorată, în vreme ce vectorii antrenați ai oricărei minorități acaparează prin omniprezența lor o mare parte din agenda publică!

Finalmente, dacă acceptăm această nouă filosofie, această nouă paradigmă globalistă – cea a minorității care TREBUIE să conducă tocmai pentru a respinge o… „dictatură a majorității” –, atunci vom ajunge inevitabil, în scurt timp, la paradoxul sinistru al unei largi majorități care nu se mai cunoaște pe sine ca majoritate! Vom ajunge o majoritate de indivizi care se vor fi închis în propria carapace tocmai ca reacție la agresivitatea propagandei unor minorități antrenate.

4. Pentru că progresiștii (indiferent că au ca agendă propaganda LGBT, propaganda globalistă sau orice alt tip de propagandă) au ca temă predilectă diminuarea încrederii în sine a membrilor oricărei majorități până într-acolo încât chiar majoritarii să ajungă să se considere pe sine o minoritate. În fond, dacă 100 de oameni citesc într-un parc și alți doi încep să strige din toate puterile corzilor lor vocale, cine credeți că va fi subiect de știre?!… Pe lângă TACTICA #NĂPUSTIRII, funcționează perfect și sora ei geamănă – TACTICA #ASURZIRII: nu contează că ei sunt mult mai mulți, important este ca cei puțini dar antrenați să țipe fără oprire atât de tare încât doar „adevărul” lor să se mai audă!

5. Pentru că România (ca și multe alte state) NU mai este de multă vreme un „stat laic”. România este un stat condus de noua papalitate globalist-progresistă. Este un stat în care, pentru a pătrunde în sfere înalte ale puterii, trebuie să faci mărturisiri de nouă credință bruxelleză. Este un stat în care, dacă ai nebunia de a exprima puncte de vedere care contravin noilor scripturi progresiste, ești automat catalogat drept eretic și excomunicat. Cine nu corespunde trebuie să fie grabnic anatemizat și supus oprobiului public, până când publicul însuși, deși majoritar, ajunge să se repudieze pe sine. În prezent, grație eforturilor asidue ale Noii Inchiziții Progresiste, care practică zilnic o minuțioasă chirurgie emoțională prin intermediul monstrului înfricoșător al propagandei, majoritarii ajung să se autorepudieze, să se excomunice singuri din propriul cap și din propria inimă. De teama #NĂPUSTIRII și ca efect al #ASURZIRII, membrii majorităților – oricare ar fi ele – ajung să fie convinși că sunt de fapt membri ai unei minorități nesemnificative prin dimensiuni. Apoi, fără măcar să mai realizeze, fac următorul pas, cel care le distruge inevitabil fibra mentală și sufletească – aderă la falsa majoritate (în fapt o minoritate antrenată).

Globalismul, progresismul nu pot învinge într-o luptă directă cu adevăratele majorități. Și atunci apelează la un truc simplu dar extraordinar de eficient – DETERMINĂ ADEVĂRATA MAJORITATE SĂ SE CONSIDERE PE SINE O MINORITATE NESEMNIFICATIVĂ PRIN DIMENSIUNI! În acest sens, tactica #NĂPUSTIRII și tactica #ASURZIRII funcționează, din nefericire, aproape perfect!

…Acestea sunt principalele motive pentru care voi participa la referendum și pentru care susțin o participare masivă! Pentru că nu este vorba doar despre tema „LGBT”. Este vorba despre mult mai mult decât atât și, din fericire, am inclusiv amici de altă… orientare care înțeleg perfect planul mai amplu.

Altfel, despre subiectul în sine, am de spus doar două lucruri:

a. Nu am absolut nicio problemă cu oamenii care au alte opțiuni decât propriile mele opțiuni! Cunosc persoane de altă orientare sexuală care fac numai bine în jurul lor de când s-au născut pe planeta asta și care refuză cu obstinație orice asociere cu „comunitatea LGBT”. Au altă orientare sexuală, dar nu agreează exhibarea publică a acestei orientări, așa cum nu agreează în general orice exhibare publică a propriei sexualități. Ideea de intimitate nu ține de „rigiditate medievală”, ci chiar de… intimitate. Adică de profunzimile unei relații care n-are nevoie de exhibări publice demonstrative pentru a se legitima.

b. Cu adopțiile de copii de către cuplurile de altă orientare sexuală chiar am o mare, mare problemă! Acesta este pasul următor pretutindeni unde Noua Inchiziție Progresistă învinge. Ține de planul faptic, de evidențe! Și nu am de gând deloc să mă scuz pentru că nu sunt de acord nici cu adopțiile respective, nici cu defilările LGBT pe străzi alături de copii de câțiva ani îmbrăcați în curcubeu care asistă nedumeriți la scene în care elgibitiști-progresiști goi pușcă simulează acte sexuale! Asta este o OROARE! Iar dacă inchizitorii noii papalități bruxellez-progresiste au o problemă cu faptul că mai suntem încă mulți care alegem să spunem lucrurilor pe nume, să se trateze cu ceai de tei și antidepresive bio…”

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă