Liviu Pleșioanu a strâns "uluitor" de multe semnături, dar tot puține

Liviu Pleșioanu a strâns "uluitor" de multe semnături, dar totuși puține

Liviu Pleșoianu, un anti-Dăncilă declarat, se laudă că a strâns "uluitor" de multe semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale. Dar chiar și așa de uluitor, numărul de adeziuni nu a fost suficient pentru pesedist să acceadă în cursa pentru Cotroceni.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2019 - 11:49

Liviu Pleșoianu a anunțat, vineri, pe Facebook că nu a întrunit numărul necesar de semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale. Social-democratul a criticat decizia Congresului PSD și a "mai multor factori de decizie" din partid pentru susținerea Vioricăi Dăncilă, în detrimentul său.

"În ce mă privește, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a refuzat categoric să strângă semnături altfel decât în mod real! Nu, nu sunt suficiente, deși sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea... Apoi, voi hotărî ce fac mai departe. Le mulțumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut și cred în drumul omului liber!", a scris, vineri Liviu Pleșoianu, pe pagina sa de Facebook.

Pleșoianu acuză factori de decizie din partid și Congresul PSD de faptul că au ales-o pe Dăncilă prezidențiabil, în defavoarea sa.

"Mulți factori de decizie din PSD nu cred în acest drum sau pur și simplu nu își pot depăși condiția. M-am lămurit la Congres, m-am lămurit și după Congres... Între un om cu adevărat liber și Dăncilă, au ales Dăncilă... Asta e!", a mai adăugat Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale independent.

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Comentarii