Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Liviu Dragnea a pierdut procesul deschis Comisiei Europene la Tribunalul UE!

Dragnea a pierdut procesul intentat Comisiei Europene, prin care încerca să anuleze doasrul TelDrum. Concluzia magistraților este una elocventă: ”Domnul Dragnea trebuie să plătească”!

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 27.05.2020 - 14:28

Instanța europeană de la Luxemburg a respins ca inadmisibilă cererea prin care Liviu Dragnea a chemat în judecată Comisia Europeană, acuzând-o că l-a privat dreptul la apărare si a ignorat prezumția de nevinovăție în dosarul fraudelor cu bani europeni al cărui protagonist este compania Tel Drum.

"Domnul Dragnea trebuie să plătească", a fost concluzia minutei Tribunalului UE, fostul lider PSD fiind obligat să plăteasca cheltuielile de judecată. 

În 2018 DNA l-a pus pe Liviu Dragnea sub urmărire penală pentru constituirea unui grup infracțional organizat în dosarul Tel Drum, dosar bazat pe raportul OLAF. Dosarul DNA nu a fost finalizat nici până acum cu o trimitere în judecată.

Liviu Dragnea a cerut Tribunalului UE anularea Deciziei OCM(2018)20575 a Comisiei, comunicată reprezentantului legal al reclamantului prin scrisoarea din data de 1 octombrie 2018 și obligarea Comisiei la plata cheltuielilor de judecată.

Comentarii