Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liderul ALDE Buzău: Nu e nicio criză în partid

Deputatul ALDE de Buzău, Adrian Mocanu, lider al filialei buzoiene a partidului, a declarat, vineri, pentru News.ro că nu există nicio criză în interiorul formaţiunii.

Share

Rl online 0 comentarii

13.09.2019 - 14:30

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a declarat că ieşirea de la guvernare a partidului s-a impus după ce liderul Călin Popescu Tăriceanu a cerut în interiorul alianţei de guvernare ”lucruri concrete, care nu s-au vrut sau nu s-a putut a fi rezolvate”.

În consecinţă, ieşirea de la guvernare a fost un lucru care se impunea.

”Am votat pentru ieşirea de la guvernare şi nu e nicio criză în partid. Sunt doar câţiva colegi care, pe persoană fizică, vor să facă altceva decât ce s-a votat în sedinţe. Nu era altă soluţie, ieşirea de la guvernare a venit după ce domnul Tăriceanu a cerut lucruri concrete şi foarte bune, lucruri care nu s-au făcut şi atunci nu era altă soluţie decât ieşirea de la guvernare”, a spus Mocanu.

Referindu-se la situaţia existentă la Buzău, parlamentarul a declarat că în acest judeţ între PSD şi ALDE ”nu a fost nicio relaţie”.

”În interiorul ALDE e exclus să fie oameni care sa fie împotriva domnului Tăriceanu. Ce vedeţi de la tv că se cere demisia sunt fake-news-uri. Nimeni n-a cerut niciodată aşa ceva”, a mai spus parlamentarul buzoian.

Liderul ALDE Oradea Dorin Corcheş adresează colegilor săi de partid o scrisoare deschisă, cerând convocarea unui congres, în care ”primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni, dar şi membrii simpli ALDE să aibă ocazia să-şi spună punctul de vedere”. 

 

Comentarii