Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șerban Nicolae

Jigniri în Parlament. Şerban Nicolae susține că are o poză compromițătoare cu Cosette Chichirău

Deputatul USR Cosette Chichirău şi senatorul PSD Şerban Nicolae au avut un schimb dur de replici, miercuri, în timpul dezbaterilor din Parlament cu privire la Statutul magistraţilor, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.12.2017 - 23:44

Chichirău l-a acuzat pe Nicolae că fură și a spus că are o poză din care reiese că Nicolae este șofer.

Drept răspuns, senatorul PSD a catalogat-o drpt ”proastă” şi ”asistată social” și a susținut că are o poză în care deputata Chichirău face sex anal.

Senatorul PSD a declarat, ulterior, că nu-şi va cere scuze faţă de Cosette Chichirău pentru incidentul din plenul Camerei Deputaţilor. Șerban Nicolae a afirmat că nu are motive să-ţi ceară scuze ”uneia care mă insultă în mod repetat”.

În timpul în care deputaţii USR au ocupat tribuna şi au prezentat amendamentele la Statutul magistraţilor folosindu-se de o portavoce, Cosette Chichirău a intrat în direct pe facebook prezentând imagini din plen, din preajma tribunei, concomitent comentând ce se întâmpla în plen.

”Iată autorii acestor amendamente, iată autorii acestui abuz, iată ce fac ei din justiţia României!”, spunea Chichirău în timp ce-i filma îndeaproape pe Florin Iordache şi Şerban Nicolae.

Aflată în trecere pe lângă deputaţii USR, Doina Pană a comentat: ”Trădători de neam!”. Un alt deputat PSD, Cătălin Rădulescu a venit cu o foaie pe care scria ”Sorosiştii papagal” şi pe care a agitat-o prin faţa telefonului cu care filma Cosette Chichirău.

Comentarii

loading...