Vlad Voiculescu îl ironizează pe premierul Tudose: Fie nu și-a declarat corect averea, fie avem o problemă în legislație, care ar permite ținerea banilor "la saltea"

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a ironizat pe premierul Mihai Tudose, care a declarat că nu are card la bancă, preferând să-și primească salariul în mână.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2017 - 08:14

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, l-a ironizat pe premierul Mihai Tudose, care a declarat că nu are card la bancă, preferând să-și primească salariul în mână. Fostul ministru tehnocrat susține, pe pagina sa de Facebook, că șeful Executivului "fie nu și-a declarat corect averea, fie avem o problemă în legislație, care ar permite ținerea banilor "la saltea", fără a trebui declarati".
"Domnul Tudose ne spune că nu își ține banii la bănci și că a refuzat chiar și "leafa pe card". OK, dreptul dânsului. Conform declarației de avere a domnului Tudose însă, se pare că premierul României nu are NICIUN BAN. Dom'le... nimic.

Are două Mercedesuri, o colecție de timbre de 30.000 euro, dar nici măcar un rest din chenzină. Avem deci una din cele două situații de mai jos:

1. Fie premierul României nu și-a declarat corect averea (și cred că asta are o încadrare juridică destul de clară);
2. Fie avem o ditamai problema în legislație, una care permite să ai și câteva mii dar și câteva milioane de lei/euro/dolari la saltea fără să trebuiască să îi declari. Practic, ce e la saltea/pivniță/mătușa Tamara nu trebuie declarat dacă e cash.

Poate ne luminează domnul Tudose sau ANI cum stau lucrurile. Și ce e de făcut". 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...