VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu: I-aş recomanda ministrului Transporturilor să meargă mai mult pe teren meargă cât mai mult în teren, să verifice lucrările care sunt în execuție

Prim-ministrul României, Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, că ministerul Transporturilor trebuie să găsească soluții în ceea ce privește cadrul legislativ pentru investițiile strategice, dar și în privința birocrației.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 21.02.2017 - 16:30

Prim-ministrul României, Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, că ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc, trebuie să găsească soluții în ceea ce privește cadrul legislativ pentru investițiile strategice, dar și în privința birocrației.

"Ministerului Transporturilor trebuie să găsească soluții în două mari chestiuni, care se răsfrâng după aceea pe tot ce înseamnă lucrări de infrastructură, pe tot ce înseamnă funcționarea ministerului. Pe de o parte, cadrul legislativ, tot ceea ce înseamnă licitații, fie că vorbim de autostrăzi, de magistrale de metrou.(...) și anume pe investiții strategice să putem să demarăm lucrurile mai repede, astfel încât lucrările de execuție să fie făcute într-un ritm alert. Și al doilea lucru important, și a fost o recomandare pentru domnul ministru să mute ministerul în teren", a spus Grindeanu, la finalul vizitei de lucru efectuate la Ministerul Transporturilor.

Șeful Executivului a mai adăugat că birocrația s-a răsfrânt "în tot ce știm negativ legat de infrastructura din România" și, de aceea, este nevoie să se meargă cât mai mult în teren.

"Eu nu înțeleg foarte multe din birocrația pe care Ministerul Transporturilor a avut-o în anii trecuți, birocrație care s-a răsfrânt în tot ceea ce știm negativ legat de infrastructura din România. Recomandarea pe care am făcut-o este să meargă cât mai mult în teren, să verifice lucrările care sunt în execuție, fie că vorbim de drumuri naționale, de tronsoane de autostradă, de magistrale de metrou, de lucrări pentru CFR etc. Și nu doar ministrul, ci toți cei care stau prea mult în birouri și care, din punctul meu de vedere, trebuie să fie în teren. Și asta trebuie să se întâmple", a mai spus prim ministrul.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...