Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Salarii mai grase pentru demnitari

Demnitarii din administratia publica locala vor primi mai multi bani la salarii. Plenul Senatului a adoptat Ordonanta de Urgenta a Guvernului care prevede majorarea indemnizatiilor prefectilor, primarilor si presedintilor de consilii judetene. ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.07.2005 - 00:00
Demnitarii din administratia publica locala vor primi mai multi bani la salarii. Plenul Senatului a adoptat Ordonanta de Urgenta a Guvernului care prevede majorarea indemnizatiilor prefectilor, primarilor si presedintilor de consilii judetene. Astfel, salariul brut al primarului general al Capitalei va fi de 48,44 milioane lei, in timp ce al viceprimarului a fost majorat la 42,70 milioane. Presedintii de consilii judetene vor primi 45,29 milioane lei, iar vicepresedintii, 40,20 milioane. Buzunare mai pline vor avea si primarii, fie ca sunt de la oras sau de la sat. Astfel, primarii de municipiu vor primi in functie de categoria municipiului intre 39 milioane lei si 32,83 milioane. Adjunctii acestora, in speta viceprimarii de municipii, vor avea intre 37,5 si 28 milioane. Nici primarii de orase nu au fost uitati. Ei vor primi intre 30 si 28 milioane lei. In ceea ce-i priveste pe primarii de comuna, acestia vor avea indemnizatii intre 22,67 si 18 milioane lei.
In ordonanta de urgenta sunt prinse bineinteles si conducerile prefecturilor. Astfel, prefectul Capitalei va avea o indemnizatie bruta de 46,75 milioane, in timp ce subprefectul va primi 41,19 milioane lei. Ceilalti prefecti vor avea 43,86 milioane, iar subprefectii, 39,42 milioane lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...