Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pesedistii merg pana la Strasbourg ca sa-si apere functiile

Pesedistii merg cu para pana la Strasbourg pentru a-si apara functiile detinute in plan local. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Marza, a anuntat, ieri, ca Liga alesilor locali din PSD va sesiza Congresul Puterilor Locale si ...

Share

Roxana Ristache 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Pesedistii merg cu para pana la Strasbourg pentru a-si apara functiile detinute in plan local. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Marza, a anuntat, ieri, ca Liga alesilor locali din PSD va sesiza Congresul Puterilor Locale si Regionale, precum si Comisia Europeana, in legatura cu "abuzurile" coalitiei la guvernare la adresa alesilor locali ai PSD. Potrivit lui Marza, anumiti presedinti sau vicepresedinti ai Consiliilor Judetene au fost fortati sa demisioneze din functiile de membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, pe motiv de incompatibilitate. "Nu exista nici un fel de incompatibilitate", a spus Marza, sustinand ca aceste Autoritati sunt "organisme nonguvernamentale cu rol consultativ". Mai mult, el a acuzat coalitia de guvernamant ca a cerut doar demisiile pesedistilor din aceste Autoritati Teritoriale, nu si ale reprezentantilor celorlalte partide.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...