Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Negocieri la sange pentru conducerea TVR si SRR

Conducerea PNL nu a reusit sa ia o decizie finala in privinta persoanei care va conduce TVR. In competitie se afla Sabina Petre, director economic in cadrul institutiei, si Tudor Giurgiu, directorul Festivalului de Film Transilvania. Paul ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.06.2005 - 00:00
Conducerea PNL nu a reusit sa ia o decizie finala in privinta persoanei care va conduce TVR. In competitie se afla Sabina Petre, director economic in cadrul institutiei, si Tudor Giurgiu, directorul Festivalului de Film Transilvania. Paul Grigoriu a fost desemnat in fruntea radioului public, iar Andrei Plesu ar putea fi membru in CA al TVR.
Dupa negocieri intense, liderii grupurilor parlamentare au stabilit si algoritmul - patru posturi pentru Putere (cate unul pentru fiecare partid in coalitie), patru pentru opozitie si unul pentru minoritatile nationale, altele decat cea maghiara. Fata de varianta initiala, Alianta D.A. a cedat un loc UDMR.
Marti seara, conducerea PNL s-a reunit la restaurantul Klass din Baneasa, in prima faza pentru o sedinta in una din salile de conferinte, in faza a doua pentru o petrecere de ziua vicepresedintelui Puiu Hasotti. Marti seara, s-a batut in cuie o singura propunere - Andrei Plesu a fost desemnat membru in CA al TVR. Pentru Consiliul de Administratie al SRR, numele cele mai vehiculate sunt Maria Cristea si Ducu Bertzi - care reprezinta si acum PNL in acest organism.
In ceea ce-i priveste, democratii par sa se fi hotarat pentru alegerea lui Paul Grigoriu ca sef al radioului public. In parohia PD, numele cele mai vehiculate sunt Rodica Culcer pentru CA al TVR si Carol Sebastian sau Narcisa Iorga pentru CA al SRR. Cel mai probabil, UDMR ii va mentine pe actualii membri CA Zsolt Galfavi la TVR si Hugo Agoston la SRR.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...