Mihai Fifor discută, la MApN, stadiul proiectelor importante ale Armatei

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a prezidat, la sediul MApN, o ședință de lucru la care au participat șefii departamentelor și structurilor centrale ale ministerului.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

13.09.2017 - 13:10

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a prezidat, la sediul MApN, o ședință de lucru la care au participat șefii departamentelor și structurilor centrale ale ministerului, membri ai Colegiului Ministerial, fiind prima întâlnire programată după ceremonia de la Palatul Cotroceni a depunerii jurământului ca mandatar al portofoliului Apărării, potrivit unui comunicat de presă. 

"Ministrul Mihai Fifor a dorit să cunoască echipa de comandă și să se informeze despre principalele activități curente de pe agenda instituției militare. De asemenea, au fost discutate stadiul proiectelor importante ale Armatei și măsurile necesare pentru implementarea lor", se precizează în comunicat.

MApN arată că astfel de întâlniri vor continua în perioada următoare pentru a fi trecută în revistă evoluția programelor esențiale de înzestrare și pentru a se avansa în demersurile asumate atât în programul de guvernare, cât și în "Planul de înzestrare a Armatei României 2017 — 2026".

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul privind revocarea din funcția de membru al Guvernului a lui Mihai-Viorel Fifor, ministrul Economiei; decretul privind numirea lui Mihai-Viorel Fifor în funcţia de ministru al Apărării Naționale; decretul prvind numirea lui Gheorghe Șimon în funcția de ministru al Economiei.

Mihai Fifor a fost secretar de stat în Ministerul de Interne în 2009 și în 2012, în guvernul condus de Victor Ponta. În acest moment, Fifor este considerat un apropiat al președintelui PSD, Liviu Dragnea.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...