Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meleşcanu: Iniţiativa România Liberală reprezintă un adevărat for de dezbateri

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, că Iniţiativa România Liberală reprezintă un adevărat for de dezbateri, un generator de idei, care aduce în spaţiul public, datorită blogger-ilor, problemele reale ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.04.2013 - 18:29

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, că Iniţiativa România Liberală reprezintă un adevărat for de dezbateri, un generator de idei, care aduce în spaţiul public, datorită blogger-ilor, problemele reale cu care se confruntă România, potrivit Mediafax.

"Subliniez importanţa deosebită pe care o are pentru mine lansarea acestei Inţiative, care reprezintă un adevărat for de dezbatere, un generator de idei, dar mai ales un for care aduce în spaţiul public - şi asta datorită blogger-rilor în primul rând - problemele reale cu care este confruntată România, proiecte, sugestii concerete referitoare la relansarea economică şi socială", a spus Meleşcanu, prezent la evenimentul de lansare al Iniţiativei România Liberală.

El a spus, în debutul discursului său, că prin prisma poziţiei pe care o are, respectiv de director al SIE, nu-şi va permite să facă evaluări de tip politic sau să se implice direct în dialogul dintre cei prezenţi.

"E o mare plăcere să primesc această invitaţie, pentru un motiv simplu: în ultima perioadă e una din puţinele ocazii când am putut să mă întâlnesc cu foarte mulţi prieteni, deci vă mulţumesc din suflet pentru invitaţia pe care mi-aţi adresat-o de a participa la lansarea iniţitivei dumneavoastră", a spus Meleşcanu.

El a mai arătat că face o deosebire între liberalism, ca un curent de gândire, şi diferite forme politice de manifestare ale acestui curent de gândire.

"Cred sincer că liberalismul, ca un curent de gândire, e doctrina cea mai aptă să ofere foarte multe soluţii semnificative României azi pentru a ieşi din situaţia în care suntem. Vă doresc mult succes", a mai spus Meleşcanu.

La evenimentul de lansare a Iniţiativei România Liberală mai sunt prezenţi, între alţii, Theodor Paleologu, Sever Voinescu, Aurelian Pavelescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Andrei Chiliman, Diana Tuşa, Dan Cristian Popescu, Iulian Crăciun.

Între membrii semnatari ai manifestului Iniţiativei România Liberală se numără Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tuşa, Dan Cristian Popescu, Iulian Crăciun, Marius Oprea, iar între susţinători Neagu Djuvara, Călin Popescu Tăriceanu, Adrian Semcu, Ovidiu Drăgănescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...