Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea anunță, luni, soarta Guvernului: Dacă ajungem la concluzia că nu avem altă variantă decât schimbarea, o vom propune și pe asta. Grindeanu face apel la „stabilitate și predictibilitate”, pe Facebook

Președintele Camerei Deputaților și șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune România TV, că a finalizat raportul privind evaluarea miniștrilor, iar luni va trage concluziile. Pe de altă parte, premierul Sorin Grindeanu a făcut apel, pe contul său de Facebook, la stabilitate.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 12.06.2017 - 12:30

Președintele Camerei Deputaților și șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune România TV, că a finalizat raportul privind evaluarea miniștrilor, iar luni va trage concluziile. Pe de altă parte, premierul Sorin Grindeanu a făcut apel, pe contul său de Facebook, la stabilitate.


Citește și:  Liderul PSD, Liviu Dragnea: Nu exclud ideea ca UDMR să fie la guvernare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, susţine, la postul de televiziune România TV, că s-ar putea să fie o soluție bună cooptarea UDMR la guvernare, alături de coaliția formată din social-democrați și ALDE, dar încă nu a discutat acest subiect.

 


„Evaluarea a ajuns la final, mâine face concluziile și propunerile. Nu a fost o analiză ușoară. Să vedem care au fost cauzele care au dus aici, la scăderile acestea. Nu poți accepta ca o parte din programul de guvernare să nu fie îndeplinit. Eu nu am spus că vreau să fie remaniere sau schimbat premierul. Unii dintre miniștri se pot agăța, în mintea lor, de funcții. Eu le-am spus să plece de la ideea că astea nu sunt funcții pe viață. Noi nu am spus că facem o Românie mai bunicică, am spus că vrem să se trăiască bine și mai bine. Mâine spunem propunerile. Mi-aș fi dorit să fie implementat tot programul, pe termen, așa cum a fost votat și aprobat în Parlament.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.


 Sorin Grindeanu: Încrederea pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări


Citește și:  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, despre profilul premierului ideal: Trebuie fie un om nebun de harinc, fără lene şi care să nu se lase pe tânjală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune România TV, că profilul unui primar ideal ar fi un „om nebun de harnic”, care să nu se lase pe „tânjală”, menţionând că nu contează dacă este bărbat sau femeie.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, șeful Executivului a afirmat că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, iar votul acordat de alegători, în decembrie 2016, nu poate fi înșelat cu noi schimbări, noi crize politice.

„România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate. Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt INSTABILITATE”, a scris premierul.

El a continuat precizând că este important un dialog între președinte, șefii celor două camere și premier.


Citește și:  Liviu Dragnea, către premierul Sorin Grindeanu: Stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană. Este greu să-mi spună mie cineva că nu ţin la stabilitatea acestei ţări

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune România TV, că este surprins de declarațiile făcute de premierul Grindeanu pe Facebook.

 

 

„Vizita lui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi. Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern este important. Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate si predictibilitate!”, a conchis Sorin Grindeanu.


Citește și:  Sorin Grindeanu: Încep să nu mai înţeleg aceste tensiuni, care doar par a fi tensiuni. Inamicii PSD vin din afară, nu din interior

Premierul României, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, în Parlament, că nu va mai răspunde criticilor pe care i le aduc diverși politicieni, afirmând că nu mai înțelege "toate aceste tensiuni", iar inamicii partidului vin din afara partidului PSD, și nu din interior.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a explicat, în repetate rânduri, că va efectua o evaluare a activității miniștrilor din Cabinetul Grindeanu, întrucât dorește ca programul de guvernare să fie respectat. În ultima săptămână, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora și premierul Sorin Grindeanu ar putea fi vizat. Pe de altă parte, liderii din coaliția de guvernare au reiterat că evaluarea nu vizează persoane, ci modul în care se aplică programul de guvernare.

Săptămâna trecută, primarul Capitalei, Gabriela Firea,  a susținut că relațiile dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu s-ar fi răcit, iar șeful Executivului n-ar mai comunica la fel de mult cu liderul social-democraților. Premierul a respins afirmațiile.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...