Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Geoană, votat de plenul Senatului pentru şefia Comisiei de politică externă, la propunerea PSD

Senatorul Mircea Geoană a fost votat, marţi, în plen, pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Comisiei de Politică Externă a Senatului, în locul actualului ministru al Justiţiei, Titus Corţean, potrivit

Share

Rl online 0 comentarii

29.05.2012 - 17:22
Senatorul Mircea Geoană a fost votat, marţi, în plen, pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Comisiei de Politică Externă a Senatului, în locul actualului ministru al Justiţiei, Titus Corţean, potrivit Mediafax.

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că grupul parlamentar al PSD îl susţine în Comisia de politică Externă, în locul lui Titus Corţean, pe Mircea Geoană.

"Din partea grupului parlamentar al PSD, în locul domnului Titus Corţean, grupul nostru îl propune pe domnul senator Mircea Geoană", a anunţat Ilie Sârbu de la tribuna Parlamentului.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a anunţat că supune la vot propunerea PSD pentru preluarea şefiei Comisiei de politică externă de către Mircea Geoană.

Propunerea PSD a fost votată cu 84 de voturi "pentru", trei "împotrivă" şi o abţinere.

Vasile Blaga a precizat că, potrivit regulamentului, Comisia îşi alege preşedintele, acest lucru urmând să se facă după votul din plen.

Surse parlamentare declarau, vineri, pentru MEDIAFAX, că senatorul independent Mircea Geoană ar putea prelua şefia Comisiei de politică externă din Senat, după numirea actualului preşedinte al Comisiei, social-democratul Titus Corlăţean, în funcţia de ministru al Justiţiei.

Surse din PSD declarau, în 28 aprilie, pentru MEDIAFAX că Mircea Geoană ar fi adus cinci voturi la moţiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Ungureanu.

Citește totul despre:

Comentarii