VIDEO De ce a demisionat ministrul Rovana Plumb

Ministrul demisionar Rovana Plumb a spus că decizia sa privind demisia era luată, nu la cald, ci după ce a cumpănit, ea spunând că este nevinovată, dar că aceasta este cea mai bună hotărâre pentru partid.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 13.10.2017 - 08:53

Ministrul demisionar Rovana Plumb a declarat că decizia sa privind demisia era luată, nu la cald, ci după ce a cumpănit, reiterând că este nevinovată, dar că aceasta este cea mai bună hotărâre pentru partid.

„Sunt un om de partid, mi-am prezentat poziţia am spus clar că am luat o decizie nu la cald, am cumpănit şi pentru că sunt un om bun de partid şi pentru că acest partid a câştigat încrederea a milioane de oameni prin programul prezentat, acest program trebuie pus în aplicare în continuarea. Nu ma renunţat la demisie, e un act unilateral, nu mă joc, sunt fermă când iau o decizie.

Vreau să îi rog pe cei de bună credinţă să înţeleagă gestul nostru. Până la urmă, demnitatea este ceea ce ne rămâne. Niciodată de când sunt în PSD nu am discutat despre problemele partidului, pentru că în orice organizaţie sunt probleme, mereu am vorbit în partid în forurile statutare, nu am acuzat pe nimeni

În politică nu există supărări, în politică trebuie să îţi vezi de drumul tău", a declarat Rovana Plumb, la finalul şedinţei CEx.

O nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD va avea loc, vineri, începând cu ora 12.00, după ce, joi, social-democraţii au acceptat demisiile miniştrilor Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc. În noul CExN se va stabili cine îi va înlocui pe miniştrii demisionari. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...