Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Portofel", chemat in fata Comisiei de Integritate Morala a PSD

Marian Oprisan, zis si "Portofel", presedintele filialei Vrancea a PSD si al Consiliului Judetean, va fi chemat astazi, 1 iunie, in fata Comisiei de Integritate Morala a PSD. Presedintele acestei comisii, Cristian Diaconescu, a declarat presei ca ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Marian Oprisan, zis si "Portofel", presedintele filialei Vrancea a PSD si al Consiliului Judetean, va fi chemat astazi, 1 iunie, in fata Comisiei de Integritate Morala a PSD. Presedintele acestei comisii, Cristian Diaconescu, a declarat presei ca activitatea politica si publica, dar si relatiile lui Oprisan cu presa vor fi analizate de comisia in chestiune, avand in vedere faptul ca cel putin relatia acestuia cu presa locala este "o chestiune notorie". Diaconescu spune ca Oprisan "are o mare problema de imagine". "Cunoastem foarte bine problemele domnului Oprisan, de altfel in prima sedinta a Comisiei de Integritate Morala a PSD vom lua in discutie activitatea domnului Oprisan si-i vom cita si pe unii dintre ziaristii lezati de acesta", a mai precizat fostul ministru al Justitiei, Cristian Diaconescu. Contactat telefonic, baronul "Portofel" s-a aratat extrem de deranjat de aceasta veste si a aruncat intreaga vina in sarcina ziaristilor, care si-au permis "sa faca presiuni asupra lui Diaconescu pentru a fi luat in discutia acestei comisii", aratand cu degetul spre "Romania libera"!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...