19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăÎn sectorul 4, AUR și USR și-au dat mâna în “salvarea” mafiei...

În sectorul 4, AUR și USR și-au dat mâna în “salvarea” mafiei piețelor

AUR sectorul 4 și-a dat mâna cu USR din același sector, pentru a se opune așa-zisului plan de demolare a Pieței Berceni-Olteniței, într-un scandal artificial lansat împotriva primarului Daniel Băluță.

Fostul consilier USR Antonio Andrușeac, anunță știripesurse.ro, ajuns la AUR, și-a dat mâna cu Traian Hodja, membru al Clanului Sportivilor, în acțiunea sa de a prelungi contractul de locațiune a firmei sale cu Primăria sectorului 4.

citește și: Operațiunea “Blocada”

Edilul sectorului 4 a fost amenințat cu moartea de o serie de interlopi, prilej în care a depus plângeri la Poliție.

Contractul de asociere dintre firma lui Hodja și Primăria sectorului 4 s-a perfectat în timpul mandatului primarului țărănist Marin Luțu, condamnat, dealtfel, pentru acțiuni oneroase.

În  toamnă, acesta expiră și nu poate fi prelungit decât prin acordul părților.

În apărarea lui Hodja și pentru salvarea afacerii sale de milioane de euro a sărit și candidatul USR la Primăria sectorului 4, Paul Ene.

Deci în sectorul 4, AUR și USR merg la braț, în chip de salvatori.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă