23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăPoliticăGuvernanții au primit un cadou inedit de la PSD în plenul parlamentului

Guvernanții au primit un cadou inedit de la PSD în plenul parlamentului

Membrii Guvernului României au primit, luni, în Parlament, păpuși. Jucăriile au fost oferite de parlamentarii PSD, pentru a marca faptul că nu au fost crescute alocațiile pentru copii și că amendamentele pentru educație nu au fost avizate în comisiile de specialitate.

O păpușă bebeluș a primit și premierul Florin Cîțu, iar el a luat jucăria și a pus-o sub pupitru. Gestul a fost taxat de pesediști.

„Aceeași atitudine a premierului Cîțu! Și față de copiii României, și față de nevoile reale ale românilor: aruncarea la coș!”, au spus ei.

Unii dintre membrii Guvernului au luat păpușa, au privit-o și au pus-o pe scaunul pe care stăteau, alți au lăsat-o pe pupitru, iar alții au pus-o sub bancă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă