38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea: "Nu creăm o impresie foarte bună când ne certăm între...

Gabriela Firea: „Nu creăm o impresie foarte bună când ne certăm între noi”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului, iar primul mesaj transmis a fost unul de unitate, un apel la calm. De asemenea, Firea s-a referit şi la viitorul preşedinte al PSD, deşi azi nu se pune în joc funcţia ocupată de Liviu Dragnea.

„Eu le urez succes tuturor colegilor mei. Cred că fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al partidului, dar trebuie să fim buni colegi, trebuie să respectăm statutul şi alegerile care au fost democratice şi să nu ne imaginăm că putem să stricăm această ordine în favoarea noastră şi în defavoarea echipei politice. Românii aştepată de la noi să fim harnici şi competenţi la locul de muncă şi mai puţin apreciază disputele politice.

Cu siguranţă că nu creăm o impresie foarte bună când ne certăm între noi. Sunt convinsă că toţi colegii au de fapt gânduri bune. Probabil că nu de fiecare dată maniera de a exprima aceste gânduri a fost potrivită. Eu fac un apel la înţelepciune, la calm, la colegialitate. Să nu uităm că vine ziua de luni. Dacă rupem punţile dintre noi, ce vom mai face de luni înainte, pentru că avem proiecte comune? Dacă lăsăm ca astăzi să se spună lucruri foarte urâte, nu va suferi doar un om, ci vom suferi noi toţi şi vom deconta împreună. Sper să nu se întâmple”, a declarat Gabriela Firea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă