Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Mesajul #REZIST pe clădirea Guvernului, în timpul discursului lui Dragnea

Chiar în timp ce liderul PSD Liviu Dragnea își susținea în Piața Victoriei discursul împotriva abuzurilor, cineva a proiectat #rezist pe clădirea Guvernului.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 09.06.2018 - 22:55

Mitingul PSD, la care au participat peste 120.000 de oameni, s-a încheiat după câteva ore, protestatarii din judeţe plecând spre autocarele cu care au venit. Pe rând, reprezentanţii social-democraţilor au urcat pe scenă şi au vorbit în faţa oamenilor, în aplauzele mulţimii. În timpul discursului lui Liviu Dragnea, pe clădirea Guvernului a fost proiectat mesajul "rezist".

Mitingul s-a încheiat după mai bine de două ore, iar la finalul discursului lui Liviu Dragnea, manifestanţii au cântat împreună imnul, cu lanternele aprinse. Pe Oda bucuriei, reprezentanţii PSD le-au făcut cu mâna de pe scenă simpatizanţilor PSD.

În timpul discursului lui Liviu Dragnea, pe clădirea Guvernului a fost proiectat mesajul "rezist".

În urma mitingului, întreaga piaţă a rămas plină de peturi, hârtii şi mucuri de ţigară.

De asemenea, sute de persoane, care au venit să participe la protestul față de abuzurile din justiție organizat de PSD, au plecat din Piața Victoriei chiar în timp ce liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, susținea discursul pe scena din fața guvernului.

Întrebați de ce pleacă în timp ce vorbește Liviu Dragnea, manifestanții au spus: "Noi avem un program de respectat".

 

 

 

Comentarii

loading...