21.5 C
București
duminică, 2 octombrie 2022
AcasăPoliticăDrulă îl cheamă iar la Parlament pe Virgil Popescu. Ultima oară se...

Drulă îl cheamă iar la Parlament pe Virgil Popescu. Ultima oară se certase cu George Simion

Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, îl cheamă iarăși în fața Parlamentului pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Popescu a mai dat explicații la Parlament când se discuta moțiunea simplă împotriva lui. Moțiunea a fost respinsă, dar Virgil Popescu a avut un conflict dur cu deputatul George Simion, care l-a acuzat că e „hoț”.

Acum, Cătălin Drulă vrea ca Virgil Popescu să vină din nou la Parlament. Liderul USR susține că Popescu „trebuia demult să plece” din funcția de ministru al Energiei.

„Pe energie. Un dezastru pe zona de carburant, un dezastru pe zona de gaze, un dezastru pe zona de energie electrică. O să îl chemăm din nou în Parlament pe Virgil Popescu. Virgil Popescu este ministru al Energiei în al treilea an. În general vorbim în aceste guverne de miniştri care sunt de trei luni în funcţie. La Virgil Popescu vorbim de trei ani în care nu a fost în stare să dea legea offshore. Trebuia să găsească o simplă formulă de taxare corectă care să stimuleze investiţiile şi să scoatem gazul din Marea Neagră. De centrala de la Iernut de cel puţin trei ani auzim că trebuie să fie gata. Avem zece miliarde de euro pentru care nu are ghidurile de folosire pentru investiţii în producţia de energiei”, a explicat Cătălin Drulă.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
00:01:11

VIDEO: UE nu va recunoaște niciodată anexările Rusiei din Ucraina

Președintele Consiliului European, Charles Michel, a condamnat vineri (30 septembrie), într-un mesaj video, anexarea de către Rusia a patru regiuni din Ucraina, afirmând că...

Ciucă spune că problemele persoanelor vârstnice sunt în atenția Guvernului

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internaţionale a vârstnicilor, în care afirmă că problemele seniorilor sunt în atenţia Guvernului, căutându-se soluţii...
00:01:11

VIDEO: UE nu va recunoaște niciodată anexările Rusiei din Ucraina

Președintele Consiliului European, Charles Michel, a condamnat vineri (30 septembrie), într-un mesaj video, anexarea de către Rusia a patru regiuni din Ucraina, afirmând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă