Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: http://bn24.ro

Dragnea nu are mici pentru toată lumea care vrea să vină la sediul PSD. Cine este invitatul special

Evenimentul anunțat pe Internet sub numele ”Grătar la Dragnea” a atras foarte mult interes, dar liderul PSD a avertizat că nu poate primi pe toată lumea, întrucât nu va putea aduce atât de mulți mici.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 10:45

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, fiind întrebat despre evenimentul supranumit ”Grătar la Dragnea”, că nu îi poate primi pe toți cei care şi-au anunţat participarea, informează Mediafax.

Liviu Dragnea a subliniat că a lansat o invitaţie în acest sens, la sediul PSD, doar persoanei de pe Internet cu care a pus un pariu referitor la cine conducea maşina sa.

”Acel domn care a pus pariu pe o navetă cu bere că eu nu sunt la volan – căruia i-am livrat un selfie – l-am întrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus că îşi ţine promisiunea eu am spus că, fiind o gazdă bună, aduc micii şi vă spun că aduc mici din Teleorman. Vă aştept să veniţi acolo şi sper să mâncaţi cu mine măcar un mic sau două persoane la un mic dacă nu aveţi curaj unul întreg şi să bem o bere. Şi cu alcool, şi fără alcool”, a spus Liviu Dragnea.

El a fost întrebat dacă vor fi invitate la ”grătar” şi persoanele care şi-au anunţat intenţia de a participa la evenimentul deschis pe Facebook ”Grătar la Dragnea”.

”Nu, pentru că nu cu ei am discutat. Eu n-am făcut rămăşag cu ei. Mai era o doamnă care ar fi vrut să vină şi a zis că bea doar limonadă. Aşa, de unde să am eu atâţia mici, domnişoară, să vin la toţi oamenii cu care mi-ar fi drag”, a afirmat Liviu Dragnea.

Comentarii