Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: jurnalul.ro

Dragnea despre Iohannis: ”Este unul dintre beneficiarii statului paralel"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut luni seară, într-o emisiune de televiziune, că președintele Iohannis ”este unul dintre beneficiarii statului paralel".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.03.2018 - 22:06

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că șeful statului, Klaus Iohannis, este un beneficiar direct al ”statului paralel”, deși nu coordonează această structură de putere.

Totodată, Liviu Dragnea consideră că președintele Iohannis preferă să apere această structură, din cauza unor interese electorale.

”Este unul dintre beneficiarii statului paralel, nu sunt sigur că este conștient de dimensiunea lui, nu sunt sigur că este implicat, dar este unul dintre beneficiari. Nu știu din ce motive, electorale sau de altă natură, preferă să ia apărarea unei bucăți din această grupare. Când vezi stenograme, acțiuni care indică încălcări flagrante ale legii. În orice stat normal, oamenii ăia erau chemați dacă nu în noaptea aia, dimineață erau chemați la explicații. La noi procurorul general între două șampanii ne spune că nu e nicio problemă, președintele spune că nu a văzut nimic. Nu știu de ce face acest lucru domnul Iohannis, din ce calcule electorale. Cel care a fost înainte, a fost părtaș la acest sistem, dar nici el nu-i cunoștea dimensiunea, pentru că această grupare s-a dezvoltat foarte mult din anul 2013”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce relație are cu Iohannis, Dragnea a spus că nu a mai vorbit cu acesta de la celebra întâlnire de la Cotroceni.

”Eu încerc să am relații instituționale cu președintele. De la aceea întâlnire nici nu ne-am mai văzut, nici la telefon nu am vorbit. La respectiva întâlnire ne-a spus că dorește să colaboreze cu Guvernul, doamna Dăncilă i-a răspuns la fel, dar i-am spus că trebuie să fie o dorință de colaborare reală, o colaborare bazată pe schimburi de idei”, a mai spus Dragnea.

Comentarii