Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deputat liberal: Homosexualitatea este un păcat

Homosexualitatea “este un păcat”, subliniază deputatul PNL Daniel Gheorghe.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

31.01.2019 - 12:48

 “Iată unde duce ideologia totalitară a neo-marxismului anticreștin: în Grecia (știu că e șocant dar fix în Grecia ortodoxă) un episcop a fost condamnat penal pentru simplul fapt că a vorbit pe blogul personal despre păcatul homosexualității. Și da, suntem creștini și fără a condamna ori judeca pe nimeni, suntem, cu toții cei care urmăm Cuvântul Scripturii indiferent de rit, total de acord că homosexualitatea este un păcat! Revoluția lentă inițiată de tinerii bolșevici de la syriza tinde să nască o societate distopică și respresivă, radical opusă față de ceea ce cunoaștem a fi Grecia de ieri dar și de astăzi. Deci în 2019, într-o țară ortodoxa din Europa, a-L mărturisi pe Hristos ajunge să devină la propriu abuz în serviciu! Consider că astfel de semnale ne arată tot mai clar nevoia că dezbinarea dintre creștinii din România, cel mai adesea derizorie, trebuie să dispară defintiv și să lase locul unității de credință și de asumare fără nicio teamă a învățăturii biblice”, a scris Gheorghe pe Facebook.

Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita din cadrul Bisericii Ortodoxe a Greciei a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare, cu 3 ani termen de încercare, pentru incitare la ură față de homosexuali și abuz în serviciu, scrie Știripentruviață.ro.

Sentința a fost dată pe 28 ianuarie de Curtea de apel din Aigio. În martie anul trecut Mitropolitul Ambrozie fusese achitat în primă instanță, însă procurorii au făcut recurs. Înaltul prelat a fost acuzat pentru instigare la ură în urma unei postări de pe blogul personal din 2015 în care vorbea de păcatul homosexualității.

În articol, Mitropolitul condamna relațiile sexuale între persoanele de același sex și făcea un apel la credincioși să se opună acestora, numind homosexualitatea „o abatere de la legile naturii”. Postarea a venit în contextul în care parlamentul grec tocmai votase în favoarea parteneriatului civil pentru persoanele de același sex:

„Dumnezeu a creat bărbatul și femeia, și nu o anomalie a naturii. Voi lupta contra celor care sunt împotriva lui Dumnezeu. Homosexualii sunt frații și surorile noastre, dar nu sunt copiii lui Dumnezeu”, scria Mitropolitul Ambrozie pe blog.

Sunetul de doliu al clopotelor bisericilor din întreaga Grecie s-a auzit în semn de protest după pronunțarea sentinței: „Este cel mai important moment din viața mea, deoarece sunt persecutat pentru dragostea față de Hristos”, a declarat Mitropolitul Ambrozie la aflarea sentinței. Avocații săi vor ataca decizia la Curtea Supremă.

 

Comentarii

loading...