10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăPoliticăDăncilă spune că ar fi normal să candideze la parlamentare dar n-o...

Dăncilă spune că ar fi normal să candideze la parlamentare dar n-o lasă Dragnea

Viorica Dăncilă, fost prim-ministru, a declarat, marți, că i se pare normal să figureze drept candidat pe listele PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Ea a susținut că nimeni din PSD nu i-a spus deschis că o asemenea candidatură nu e oportună. Totuși, Viorica Dăncilă a dezvăluit că, chiar dacă se află acum în închisoare, fostul președinte PSD Liviu Dragnea are încă influență în partid și vrea să-i convingă pe colegii din PSD să n-o accepte pe Dăncilă pe liste.

„Sunt persoane din PSD de la Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Drangea. Au discutat să o susțină pe Carmen Dan și Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe listă pentru că s-a opus amnistiei și grațierii. Încă mai are Liviu Dragnea la Teleorman influență. A vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăsi pe listele pentru parlamentare. Eu acum aștept decizia conducerii PSD, iar dacă conducerea va considera că este posibil să candidez la un alt județ voi face acest pas”, a declarat Viorica Dăncilă.

Amintim că, în urma alegerilor locale din 27 septembrie, actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Viorica Dăncilă a fost retrasă și din ultima funcție de conducere pe care o avea – cea de președinte al Organizației de Femei a partidului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă