2 C
Bucharest
Sunday, 26 November 2023
HomePoliticăDăncilă, întrebată despre liderii din partid care o vor înlăturată de la...

Dăncilă, întrebată despre liderii din partid care o vor înlăturată de la conducerea PSD

”Ei vor, trebuie să şi reuşească. Au mai vrut şi alţii”, a răspuns Viorica Dăncilă, marţi seară, când a fost întrebată la Antena 3 despre faptul că unii lideri o vor îndepărtată de la conducerea PSD.

”Dar eu am încredere că de partea binelui şi cei care iubesc acest partid sunt mai mulţi decât cei care din interes personal vor acest partid, vor să fie şefi, chiar dacă partidul se duce la 10 la sută, să se numească ei liderii PSD”, a continuat Dăncilă.

Viroica Dăncilă a mai spus că are încredere în preşedinţii de organizaţii şi în primari care realizează că alegerile prezidenţiale sunt doar ”prima bătălie”, urmând alegerile locale şi parlamentare.

”Am în teritoriu colegi, preşedinţi de organizaţii care realizează faptul că acum e prima bătălie, dar urmează alegerile locale şi alegerile parlamentare şi primarii nu vor accepta niciodată ca să  se slăbească acest partid, atunci când partidul trebuie să fie alături de ei. Pentru că să nu uităm, alegerile locale sunt foarte importante. Primarii, spun de fiecare dată, sunt cei pe care te poţi baza în toate rândurile de alegeri. Mi-am dat seama de forţa lor şi de valul de încredere pe care l-au creat la nivelul comunităţilor locale”, a spus Dăncilă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă