29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăDăncilă, întrebată dacă se gândeşte să se retragă din cursa pentru prezidenţiale:...

Dăncilă, întrebată dacă se gândeşte să se retragă din cursa pentru prezidenţiale: Sub nicio formă

Viorica Dăncilă a fost întrebată, la Piteşti, dacă se gândeşte să se retragă din cursa pentru alegerile prezidenţiale.

„Sub nicio formă. De unde v-a venit ideea asta?”, a replicat Dăncilă.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, declara, miercuri, la România TV, că partidul său ar putea să susţină un guvern restructurat al PSD, cu condiţia ca Viorica Dăncilă să renunţe la candidatura la alegerile prezidenţiale, a relatat G4Media.ro.

„Dacă Dăncilă nu mai candidează, suntem dispuşi să votăm un guvern restructurat. Dacă se restructurează Guvernul, se face un guvern jumătate, să mai deparazităm (…), da, de ce să nu susţinem”, a mai spus Ponta, întrebat în ce condiţii ar susţine Guvernul.
 
„Doamna Dăncilă, dacă nu vrea să facă restructurare şi să lase asta cu candidatura la prezidenţiale, înseamnă că nu vrea să guverneze serios, iar PNL şi USR, dacă nu fac un acord clar, cu program, cu tot ce trebuie, sunt la fel de vinovaţi”, a susţinut Ponta, citat de G4Media.ro.
 
Declaraţia sa vine în contextul în care, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul are nevoie de o nouă confirmare în Parlament şi a solicitat ca această procedură să fie declanşată, el respingând, totodată, propunerile de remaniere înaintate de premierul Viorica Dăncilă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă