Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Vom merge în Parlament pentru remaniere

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seară, după Comitetul Executiv Naţional al PSD, că s-a stabilit că Guvernul va merge în Parlament pentru remaniere, însă nu s-a decis când se va întâmpla acest lucru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2019 - 20:54

Ea a adăugat că nu a văzut precizat de către Curtea Constituţională că Guvernul ar fi obligat să meargă în Parlament. "Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională. Dar desigur, aşa cum am precizat în nenumărate rânduri, vom merge în Parlament, nu când ne spun alţii, ci atunci când vom considera că este momentul oportun", a afirmat Dăncilă.

Dăncilă a spus că unul dintre subiectele discutate în CEX a fost decizia Curţii Constituţionale.

"Am constatat cu toţii că am avut dreptate, Curtea Constituţională ne-a dat dreptate, preşedintele României a încălcat Constituţia", a afirmat ea.

Întrebată de ce va merge în Parlament după moţiunea de cenzură, Dăncilă a spus: "În primul rând vreau să fac o precizare, am văzut că a apărut în spaţiul public faptul că Curtea Constituţională ne obligă să mergem în Parlament. Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională. Dar desigur, aşa cum am precizat în nenumărate rânduri, vom merge în Parlament, nu când ne spun alţii, ci atunci când vom considera că este momentul oportun".

Ea a precizat că va face acest lucru "în cele 45 de zile pe care le avem la dispoziţie".

"Concluzia Comitetului Executiv Naţional a fost că vom merge în Parlament pentru remaniere. Nu am stabilit încă data, dar nu vom aştepta foarte mult", a subliniat Dăncilă.

Ea a adăugat că aşteaptă moţiunea de cenzură.

"Este atributul opoziţiei de a depune moţiunea de cenzură, pot folosi acest instrument, vom merge şi am convingerea că vor fi foarte mulţi oameni responsabili care nu vor vota moţiunea", a mai spus Dăncilă.

 

 

Comentarii