12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăDan Chitic: "Dezvăluirile lui Gabriel Sandu au declanșat Microsoftgate"

Dan Chitic: “Dezvăluirile lui Gabriel Sandu au declanșat Microsoftgate”

Microsoftgate: Microsoft este investigat în SUA ca urmare a scandalului declanșat anul trecut de dezvăluirile lui Gabriel Sandu, riscând o amendă între 60 și 300 milioane de dolari!!!

Am primit această informație de la o sursă extrem de sigură, a cărei identitate, în mod evident, nu o voi putea dezvălui. Ancheta se pare însă că a fost suspendată până la soluționarea dosarelor aflate pe rolul instanțelor sau în cercetare în România. Și atunci două întrebări apar în mod legitim:

Să fie ăsta motivul pentru care corporația Microsoft nu e cercetată în “Dosarul Microsoft” și nu a căpătat nici măcar calitatea de persoană responsabilă civilmente, dacă nu pe cea de inculpat, asta în condițiile în care fostul directorul general al sucursalei din România a Microsoft, dl. Călin Tatomir, este inculpat în dosarul 2607/1/2017?

Apoi, nu cumva ăsta a fost “mobilul” clasării dosarelor celor 7 Miniștri presupus implicați în afacerea Microsoft, dosare disjunse din dosarul “mamă” Microsoft, în condițiile în care este cunoscut că DNA-ul lasă, de regulă, judecătorul să constate eventuala prescriere a faptelor în dosarele pe care le instrumentează?

Și o concluzie s-ar mai impune: se pare că Microsoft, pentru a evita enormele amenzi pe care le riscă în SUA, și-a angajat în România cel mai eficient avocat penalist – DNA-ul!”, își încheie postarea pe contul personal de Facebook, avocatul Dan Chitic.

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă