Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Chitic: "Dezvăluirile lui Gabriel Sandu au declanșat Microsoftgate"

Dezvăluirile fostului ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, în dosarul Microsoft România, au declanșat un adevărat scandal și în SUA. "Corporația americană riscă o amendă între 60 și 300 milioane de dolari", susține avocatul Dan Chitic pe pagina personală de Facebook.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.03.2018 - 11:35

Microsoftgate: Microsoft este investigat în SUA ca urmare a scandalului declanșat anul trecut de dezvăluirile lui Gabriel Sandu, riscând o amendă între 60 și 300 milioane de dolari!!!

Am primit această informație de la o sursă extrem de sigură, a cărei identitate, în mod evident, nu o voi putea dezvălui. Ancheta se pare însă că a fost suspendată până la soluționarea dosarelor aflate pe rolul instanțelor sau în cercetare în România. Și atunci două întrebări apar în mod legitim:

Să fie ăsta motivul pentru care corporația Microsoft nu e cercetată în “Dosarul Microsoft” și nu a căpătat nici măcar calitatea de persoană responsabilă civilmente, dacă nu pe cea de inculpat, asta în condițiile în care fostul directorul general al sucursalei din România a Microsoft, dl. Călin Tatomir, este inculpat în dosarul 2607/1/2017?

Apoi, nu cumva ăsta a fost “mobilul” clasării dosarelor celor 7 Miniștri presupus implicați în afacerea Microsoft, dosare disjunse din dosarul “mamă” Microsoft, în condițiile în care este cunoscut că DNA-ul lasă, de regulă, judecătorul să constate eventuala prescriere a faptelor în dosarele pe care le instrumentează?


Și o concluzie s-ar mai impune: se pare că Microsoft, pentru a evita enormele amenzi pe care le riscă în SUA, și-a angajat în România cel mai eficient avocat penalist - DNA-ul!", își încheie postarea pe contul personal de Facebook, avocatul Dan Chitic.

Comentarii

loading...