Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cristian Diaconescu (Foto: Facebook)

Cristian Diaconescu: Starea de urgență trebuie prelungită, șantajul politic e inadmisibil

Prelungirea stării de urgenţă în România este obligatorie, iar şantajul politic legat de acest subiect este inadmisibil, consideră diplomatul Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe și fost consilier prezidenţial.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.04.2020 - 19:09

"Prelungirea stării de urgenţă este obligatorie iar şantajul politic este inadmisibil. DA, se contemplă în unele state o ieşire treptată din regimul de restricţii, dar procedurile sunt încă incerte şi cu foarte multe semne de întrebare privind modalităţile de implementare", a explicat Cristian Diaconescu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Fostul consilier prezidențial subliniază că majoritatea statelor UE, dar şi Statele Unite, au permis suspendarea sau amânarea plăţilor obligaţiilor către stat, pentru a ușura problemele legate de criza coronavirusului.

Comentarii

loading...