16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăConsilierul unui deputat a amenințat un polițist

Consilierul unui deputat a amenințat un polițist

 În imagini se vede cum bărbatul, după ce a dat actele personale, cheamă poliţistul la maşină unde-i aruncă legitimaţia de serviciu şi-i spune: ”Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine”. Poliţia Judeţeană Prahova a precizat că bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localităţii Păuleşti, iar la intervenţia echipajului de poliţie, ”a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele poliţiştilor, după care a părăsit locul evenimentului”. ”Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliţie, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului  cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat”, a precizat Poliţia Prahova.

Sursa citată a menţionat că şoferul a fost sancţionat pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei şi reţinându-se permisul de conducere.

La rândul său, deputatul PSD Laura Moagher a declarat că regretă incidentul şi a anunţat că va încheia colaborarea cu respectivul consilier personal.

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă