Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Claudiu Manda

Claudiu Manda: Votul a început. Dacă se retrage cineva, votul nu mai poate fi redistribuit

Preşedintele Comisiei de numărare a voturilor la Congresul PSD, Claudiu Manda, a anunţat că se pot ţine discursuri de către candidaţi, deşi a început votarea.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2018 - 16:21

Totuși, dacă se retrage vreun candidat, nu se pot retipări buletinele de vot.

”Programul Congresului a fost discutat în CExN, şi aşa a fost stabilit - după discursuri a fost pauză, iar acuma va fi şi procesul de votare şi bineînţeles vorbitorii care doresc să vorbească. A fost stabilit în CEX cine doreşte să ia cuvântul ca să poată să fie o listă a vorbitorilor, nu sunt în partea care pregăteşte congresul... Au fost solicitate de la nivelul fiecărei organizaţii persoane care doresc să ia cuvântul la congres pentru a se putea înscrie pe lista vorbitorilor. A fost un termen în care şi-au depus candidatura. În mod normal, dacă ar fi dorit să-şi retragă candidatura, ar fi trebuit să o facă. Noi să retipărim în acest moment buletine nu avem cum, mai ales că sunt securizate cu un timbru sec. Dacă se vor retrage, probabil că toţi delegaţii vor ţine cont de acest lucru prin vot şi noi nu vom număra voturile pe care poate le-ar putea obţine cineva", a declarat Claudiu Manda.

Comentarii

loading...