27.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăPoliticăCiucă, în vizită la Iași

Ciucă, în vizită la Iași

Premierul Nicolae Ciucă se va afla astăzi în judeţul Iaşi, ocazie cu care va vizita mai multe obiective din zonă şi va participa la Forumul Administraţiei 2023.

Potrivit programului anunţat de Biroul de presă al Guvernului, şeful Executivului va vizita, în prima parte a zilei, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sfânta Maria” din Iaşi.

Ulterior, acesta va participa la inaugurarea Amazon Campus în Complexul de birouri Palas Campus din Iaşi, context în care va avea o întâlnire cu o delegaţie a grupului Amazon Europe.

În program figurează şi vizita la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, arhiepiscop al Iaşilor, dar şi deplasarea la Societatea Comercială Antibiotice SA.

Totodată, Nicolae Ciucă va participa la Forumul Administraţiei 2023, un eveniment organizat de PNL Iaşi, în parteneriat cu Liga Aleşilor Locali. Forumul, la care vor lua parte peste 400 de aleşi locali, va avea loc în incinta complexului Palas. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Două organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...

Hansi Flick pregătește deja primul transfer pentru FC Barcelona. Germanul vrea un jucător de top

După ce Xavi a fost demis de către FC Barcelona, Hansi Flick se pare că îi va lua locul pe banca catalanilor. Antrenorul german...
Ultima oră
Pe aceeași temă