Ludovic Orban și Nicușor Dan

Cioloș despre Dan: Treaba lui pe cine votează, să aplice programul cu care a câștigat Primăria

Dacian Cioloș, copreședintele USR - PLUS, a comentat, miercuri, declarația primarului general Nicușor Dan, care a anunțat că va vota în favoarea PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.12.2020 - 18:21

Dacian Cioloș, copreședintele USR - PLUS, a comentat, miercuri, aparent indiferent, declarația din aceeași zi a primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, care a anunțat că va vota în favoarea PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

"E alegerea lui, o respectăm, e treaba lui, el decide ce vrea să facă cu viitorul lui politic. Pe noi ne interesează ca bucureştenii să fie bine guvernaţi. Şi câtă vreme o să ţină cont de agenda oamenilor şi de programul cu care a câştigat alegerile, pentru care noi l-am susţinut, o să aibă sprijinul nostru", a declarat fostul premier Dacian Cioloș.

Anunțul lui Nicușor Dan este suprinzător în condițiile în care Nicușor Dan este chiar fondatorul USR - care ulterior a fuzionat cu PLUS și a devenit USR - PLUS. Nicușor Dan a susținut că va vota PNL la alegerile parlamentare întrucât acest partid este singurul care poate învinge PSD dar și pentru că "are cea mai bună variantă de premier, pe Ludovic Orban".

La alegerile locale în care a obținut funcția de primar general, Nicușor Dan a fost susținut de PNL și de USR - PLUS.

 

Comentarii