11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăPoliticăCiolacu „merge cu jalba în proțap” la Bruxelles dacă Avocatul Poporului va...

Ciolacu „merge cu jalba în proțap” la Bruxelles dacă Avocatul Poporului va fi revocat

Ciolacu spune, la România TV, marți seara, că majoritatea parlamentară încearcă să depăşească „de o sută de ori” PSD-ul, din momentul cel mai blamat. El spune că va vorbi cu comisarii europeni dacă se va forța schimbarea Avocatului Poporului.

„Eu nu cred că s-a întâmplat aşa ceva vreodată. Au făcut numirile la TVR, la Radio, acum vor Avocatul Poporului. Să nu creadă că eu, mâine, după ce vor forţa schimbarea Avocatului Poporului – în afară de faptul că vom contesta la CCR – cum am făcut şi cu numirile de la Radio-TV – nu voi vorbi cu comisarii europeni şi nu o să mă adresez Comisiei Europene că fac un atac frontal asupra statului de drept”, a spus Ciolacu.

Acesta a afirmat că PSD şi-a recâştigat credibilitatea în faţa Comisiei Europene şi vor fi continuate aceste demersuri.

„(Cei din coaliția majoritară – n.r.) au schimbat şi CNA-ul astăzi (marți – n.r.), În loc să se ocupe de economie, de PNRR (…), în loc să se ocupe de ceea ce i-a trimis Iohannis să facă acolo (…), ei au alte planuri”, a mai spus Ciolacu.

Raportul de activitate al Consiliului Național al Audiovizualului pe anul 2020 a fost respins, marți, în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului.

Și rapoartele Avocatului Poporului din perioada 2018-2020 au fost respinse în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului. Parlamentarii PSD și AUR au susținut că rapoartele nu se votează, ci trebuie doar prezentate.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă