Cine a propus-o pe Viorica Dăncilă pentru postul de prim-ministru?

reședintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că propunerea Viorica Dăncilă a fost înaintată de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, și a fost susținută de toți liderii PSD, cu doar o singură abținere.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2018 - 15:43

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că propunerea Viorica Dăncilă a fost înaintată de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, și a fost susținută de toți liderii PSD, cu doar o singură abținere.

”A fost o procedură nouă în CEX, în care au fost mai multe propuneri. A fost o discuție foarte bună și am ajuns la concluzia cu toții că genul ăsta de propuneri și genul ăsta de discuții sunt cele mai bune, cele mai productive.

 În final a fost votată doamna Viorica Dăncilă, doar cu o abținere, în rest am votat toți colegii. A fost propusă și doamna Ecaterica Andronescu, care pe final și-a retras candidatura. Eu i-am rugat pe colegii mei să avem un dialog cu doamna Dăncilă, înainte de vot. Au fost foarte multe întrebări survenite din situațiile care ne-au adus în acest punct.

Doamna Viorica Dăncilă a fost propusă de domnul Niculae Bădălău, de asemenea a fost susținută de colegele din organizația de femei”, a declarat Liviu Dragnea.

Comentarii