12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăPoliticăCe s-a petrecut azi la Parlament cu proiectele PSDragnea

Ce s-a petrecut azi la Parlament cu proiectele PSDragnea

Parlamentarul a mai spus că este vorba despre proiectele care i-au scos în stradă pe români în urmă cu trei ani.

Deputatul liberal Cristian Băcanu anunță că în comisia de specialitate au fost respinse mai multe proiecte de modificare a codului penal.

„Astăzi am respins în ședința Comisiei Juridice a Camerei Deputaților proiectele PSDragnea de modificarea a Codului de procedură penală, a Codului penal și a Legii nr. 78/2000 privind prevenirea și combaterea faptelor de corupție. Sunt proiecte care i-au scos pe români în stradă! Acestea sunt o parte din proiectele care au generat evenimentele din 10 august 2018”, a anunțat Cristian Băcanu.

Deputatul liberal susține că parlamentarii PSD nu au votat pentru respingerea proiectelor.

„Trebuie spus că PSD nu a votat pentru respingerea proiectelor toxice de care ar fi profitat zeci de mii de infractori. Domnul Nicușor Halici a solicitat chiar continuarea procesului legislativ de aprobare. Sunt nerăbdător să văd apusă definitiv epoca Liviu Dragnea și trebuie să vă spun după ședința de azi că nu am niciun dubiu: PSD-ul nu s-a schimbat. PSD-ul este Liviu Dragnea”, a precizat Cristian Băcanu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă