13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăPoliticăBebeluș adus de PSD în plen la legea bugetului, scos la licitație

Bebeluș adus de PSD în plen la legea bugetului, scos la licitație

Simona Tulbure, care a găsit bebelușul abandonat în plen, a anunțat pe Facebook că face o licitație care începe de la 100 de lei pentru acesta, iar banii vor merge către Asociația Magic, co-fondată de actualul ministru Vlad Voiculescu.

„Ieri am fost întâmpinați de parlamentarii de la PSD cu păpuși pe care le-au abandonat ulterior. Motivul? Cum că nu ținem cont de nevoile copiilor pentru că am decis să mărim alocațiile în linie cu un buget responsabil și sustenabil. Această păpușă e una specială pentru că reprezintă primul obiect atipic și memorabil pe care l-am primit în Parlament. Vreau să îl dăruiesc persoanei care licitează cel mai mult într-un scop caritabil. Licitația durează până Joi, 4 martie, ora 15.00 iar câștigătoarea/câștigătorul va avea 48 de ore să prezinte o dovadă a donării sumei trecute în licitație, către orice organizație non-guvernamentală care lucrează cu copiii din România”, a scris Tulbure.

O a doua păpușă a ajuns la USR Tineret care a anunțat că „bebelușul de jucărie folosit ieri în plen de către PSD pentru a face circ este în siguranță și nu a fost rănit. Beneficiază de tot confortul și vom avea grijă de el până îi vom găsi o casă permanentă”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă