37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăBăsescu dezlănțuit

Băsescu dezlănțuit

”Lia Olguța Vasilescu are un tupeu incredibil. Am văzut-o și pe amărâta asta de la Sănătate, care spunea că spitalele să dea bani din bugetele lor. De unde, că 80% din buget se duce în salarii.

Uitați-vă la clovnul de la Agricultură! Acum e cu viermele de mătase. Orlando e discotecarul. E o gogoașă, e mai incompetent decât Mișa. Teodorovici e o catastrofă din punct de vedere a înțelegerii stabilității macroeconomice, Codului Fiscal. S-a luat la trântă, aș fi vrut să zic un cuvânt urât, cu Pilonul II.”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a continuat seria atacurilor cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

„Omuşurul ăsta a venit cu o mare etichetă de marele specialist şi profesor în drept şi n-a făcut nimic pentru creşterea performanţei justiţiei. Măcar dacă lua decizia Curţii Constituţionale şi spunea că uite avem de modificat astea 100 de articole, făcea ceva. Nu a lăsat nimic de urma sa. Eu l-aş remania fluierând. E Tăriceanu care îl susţine, ei l-au susţinut şi la Curtea Constituţională.

„Toader, în loc să se ocupe de Codul Penal şi de Procedură Penală, el s-a ocupat de Kovesi că aşa i-au spus Tăriceanu şi Dragnea. Acum, se pare că Dragnea se derobează puţin. Dar eu sunt curios cum v-a rezolva problema la Curtea Constituţională pentru că va spunea că va face. Sper că se uită şi în Constituţie. El nu poate ataca la CCR nimic”. 

„O să ia de pe Agerpres anunţul preşedintelui. E ridicol, penibil! Mai mult decât atât, aici discutăm de o dispută dintre ministrul Justiţiei şi preşedinte. Să admitem că preşedintele emitea un act oficial, dar nu îi trebuie, pur şi simplu a spus nu. Să admitem că emitea un act trebuia să fie în conflict Guvernul nu ministrul Justiţiei ca să existe conflict între instituţiile statului, ori scrisoare şi solicitarea nu a făcut-o Dăncilă, deci nu e conflict cu Guvernul. Cred că joacă piesa absurdului”, a afirmat Traian Băsescu la B1 TV.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă