23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăPoliticăAuristul Antonio Andrușceac se pregătește să sară în barca lui Șoșoacă

Auristul Antonio Andrușceac se pregătește să sară în barca lui Șoșoacă

La mitingul de protest din fața Liceului Mircea Vulcănescu, deputatul AUR, Antonio Andrușceac, s-a întreținut o vreme îndelungată cu Diana Șoșoacă, președintele partidului SOS România.

După ce a ajuns chestor al Camerei Deputaților, pe mâna lui George Simion, omul de afaceri cu teologia la bază, se pregătește de al treilea salt politic, în doar trei ani, anunță surse de media.

Modul în care Andrușceac a curtat-o pe Diana Șoșoacă, la protestul de la Liceul Mircea Vulcănescu, zâmbetele prelungi, glumele comune, starea de bine i-au făcut pe cei prezenți să creadă că Andrușceac s-ar simți bine în SOS România.

În perioada 2016-2020, era consilier USR, la Primăria sectorului 4. Zicea peste tot că el era șeful. Guilhelm Moulin, consilier local USR, a dezvăluit că unele afirmații de-ale lui erau plagiate.

S-a autopropus candidat al formațiunii la primăria de sector, dar nu a fost validat de biroul politic. Apoi, a făcut o declarație misogină.

Dat afară din USR pentru o declarație misogină, a poposit în AUR

“Nu va mai mintiti. TOATE femeile sunt facute sa fie mame si sotii. Frustrarile nu se ascund in spatee ‘carierei’. Ce-i de fapt ‘cariera’:)? O aparenta de importanta data de un ecuson agatat de gat, un salariu destul de prost pentru multa umilinta si renuntari?”

A fost dat afară din USR și a aterizat pe listele de partid ale lui George Simion. Astfel, a ajuns deputat și mai apoi chestor al Camerei Deputaților.

O declarație făcută în apărarea colegului Dumitru Focșa, cel acuzat că și-a bătut consoarta, l-a catalogat din nou misogin.

Binețile date Dianei Șoșoacă îl pregătesc pentru al treilea salt politic, în trei ani, zic sursele apropiate.

Senatorul Claudiu Târziu prezent și el la miting  nu a socializat cu cei doi, potrivit surselor prezente la eveniment.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă