Alianța USR - PLUS și-a decis candidații pentru sectoarele Capitalei și speră să-i susțină și PNL

Alianţa USR PLUS și-a anunţat, duminică, 28 iunie, candidaţii la primăriile de sector din Bucureşti, la alegerile locale din toamna anului 2020.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.06.2020 - 17:10

Candidații deciși și anunțați, duminică, de alianța USR - PLUS sunt următorii: Clotilde Armand - sectorul 1, Radu Mihaiu - sectorul 2, Ana Ciceală - sectorul 3, Simona Spătaru - sectorul 4, Alex Dimitriu - sectorul 5, Alexandru Gâdiuţă - sectorul 6.

Președintele filialei USR București, Claudiu Năsui, a precizat că alianța USR PLUS continuă negocierile cu PNL pentru a desemna de candidaţi comuni la primăriile de sector, însă a subliniat că şi candidaţii liberali trebuie să îndeplinească criterii de integritate şi competenţă, ca și cei deja stabiliți de USR - PLUS.

"Noi suntem deschişi acestor negocieri şi acestor discuţii, dar ele trebuie purtate pe oameni, pe persoane. După cum vedeţi, USR PLUS a fost extrem de transparent. Am prezentat oamenii pe care îi avem la fiecare sector. Îşi cunosc foarte bine sectoarele, îşi cunosc foarte bine potenţialul şi ştiu ce trebuie să facă din secunda doi de când sunt în primărie. În momentul în care vom avea acest lucru şi din partea PNL, vom vedea cu ce oameni vin ei şi vom putea să decidem dacă vom merge la comun cu ei, dar baza sunt criteriile de integritate pe care noi le-am prezentat şi de la care noi nu putem face rabat în niciun caz", a precizat Claudiu Năsui.

Comentarii