8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăUpdate/Alexandru Cumpanasu a confirmat candidatura sa la Presedentia Romaniei

Update/Alexandru Cumpanasu a confirmat candidatura sa la Presedentia Romaniei

Alexandru Cumpanasu a anuntat, joi pe Facebook, intentia de a candida la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, facand un apel la oameni pentru strangerea semnaturilor necesare. 

,,Sunt 100% sigur sa candidez daca voi avea cele 200.000 de semnaturi pana pe 22 septembrie. Este o decizie luata si adunam semnaturi. Misiunea este aproape imposibila pentru ca nu am partid in spate, sunt o persoana cu un telefon, pe Facebook. Din punct de vedere al deciziei nu mai am niciun hop, mai am un hop administrativ”

Cumpanasu, anterior a spus ca slogan său de campanie este „Lupt cu Mafia”. „O Romanie fara clanuri si fara mafie e ce imi doresc”, a adăugat unchiul Alexandrei. Acesta a adăugat că va merge la dezbateri cu ceilalți concurenți la prezidențiale.

Întrebat ce le spune celor care susțin că „se urcă pe cadavrul Alexandrei” prin candidatura la prezidențiale, Cumpănașu a zis:

„Singurii în măsură să măsoare dacă ce fac eu acum, dacă această intrare a mea în cursă, afectează memoria Alexandrei, sunt părinții. Tot felul de personaje dubioase nu sunt în măsură să o facă. Am avut înainte o discuție cu părinții. Și mama și tatăl, mi-au spus ‘Sandule, în niciun caz nu se poate vorbi de folosirea copilului nostru pentru o campanie pe care o duci pentru o țară întreagă. Dacă nu erai, nu am fi aflat nici 5% din ce s-a întâmplat cu fata noastră’”. Nu voi i-ați dat naștere Alexandrei, nu voi, ticăloșilor, aveți dreptul să puneți întrebări. Cei care au dreptul sunt doar părinții acestui copil”, a zis Cumpănașu.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă