ALEGERI LOCALE 2016. Reacţia lui Cătălin Predoiu, clasat pe locul 3 în cursa pentru Primăria Capitalei: demisie de la conducerea PNL Bucureşti

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu a declarat că in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: "Bucureştenii au demonstrat civism, responsabilitate şi patriotism local".

Share

Carla Popa 0 comentarii

Actualizat: 05.06.2016 - 22:56

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu a declarat că in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: "Bucureştenii au demonstrat civism, responsabilitate şi patriotism local".

"În al doilea rând, doresc să felicit pe proaspătul ales primar al Capitalei, Gabriela Firea, şi îi urez să aibă înţelepiciunea şi onestitatea necesare pentru a realiza proiectele pe care şi le-a asumat" - a spus Predoiu. El l-a felicitat şi pe candidatul situat pe locul al doilea, Nicuşor Dan, felicitându-şi stafful de campanie: "Le mulţumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi îi asigur că nu va fi un efort risipit. Am prea puţine cuvinte pentru a-i recompensa pentru devotamentul şi sacrificiul pe care l-au făcut, sper că la rândul meu le-au recomensat acest efort prin performanţa obţinută".

Cătălin Predoiu a mai spus: "Am dorit mult să câştigăm aceste alegeri, am făcut tot ce a fost omeneşte cu putinţă să surmontăm handicapul cu care am plecat la drum. Am înţeles mesajul străzii şi am promovat tineri pe listă. Ne dorim, ca toţi cetăţenii Capitalei un oraş mai bun, un oraş european".

El a declarat că, dacă mâine dimineaţă se vor confirma rezultate, îşi va depune mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti: "Doresc să informez că înțeleg să fac un act de responsabilitate și dacă mâine dimineață se vor confirma rezultatele exit poll, îmi depun mandatul de președinte al PNL București.O fac cu fruntea sus şi cu foarte mult regret în suflet".

"Rezultatul ne-a demonstrat că o coalizare a dreptei ar fi făcut ca primarul Capitalei să nu fie doamna Firea, ci Nicușor Dan", a spus Predoiu. Candidatul PNL la Primăria Capitalei a ieşit singur în conferinţa de presă, anunţând că liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor prezenta rezultatele obţinute de PNL la nivel naţional în cursul zilei de luni.

Citește totul despre:

Comentarii